Chicago PD

Laatste aflevering
39:00
Chicago PD

Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.

Chicago PD gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
38:00
Antonio brengt het hele team in gevaar wanneer hij zichzelf en een goeie vriend van hem uit de problemen wil halen.
39:00
Het team trekt op onderzoek uit nadat er verschillende zelfmoordaanslagen plaatsvinden, waarbij de lokale islamitische moskee betrokken lijkt te zijn. Atwater gaat undercover om bewijzen te vinden. De zaak brengt voor Halstead pijnlijke herinneringen naar boven.
39:00
Wanneer undercoveragent Ruzek ontdekt dat zijn vader werkt voor een verdachte drugdealer, stelt hij zich de vraag of zijn vader betrokken is bij het hele zaakje.
40:00
Na een brand in een flatgebouw wordt een patiënt vermist uit het Chicago Med-ziekenhuis. Het team ontdekt dat de patiënt een chip in haar lichaam heeft en ze vermoeden dat zij het slachtoffer is van mensensmokkel. Ondertussen heeft Halstead moeite met het overlijden van zijn vader en wordt hij gedwongen om de zaak van op e...
39:00
Het team heeft het moeilijk om de dood van Olinksy te verwerken. Ondertussen veroorzaken slechte drugs verschillende dodelijke overdosissen in de stad. Door de schorsing van Voight is de dienst onderbemand. Antonio neemt de leiding in het onderzoek, maar Ruzec ondermijnt zijn gezag.
39:00
Intelligence start een klopjacht naar een dealer die verscheidene overdosissen op zijn geweten heeft en mogelijks ook betrokken is bij de verdwijning van Romans zus. De zaak verandert in een moordonderzoek wanneer de dealer dood wordt aangetroffen.
39:00
Na een alarmerende oproep roept Burgess de hulp van het team in om een meisje op te sporen dat in handen is gevallen van een netwerk van sekshandelaars.
Archief