Game Of Thrones

Laatste aflevering
50:00
Game Of Thrones

Na de dood van Ned stapt het Noorden uit de alliantie van de Zeven Koninkrijken. De noordelijken roepen Robb uit tot hun koning. Daenerys krijgt een dubbele slag te verwerken, maar blijft niet bij de pakken zitten.

Game Of Thrones gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
53:00
De gevangen Ned Stark, die beschuldigd wordt van hoogverraad, neemt een belangrijke beslissing. Robb levert succesvol strijd tegen de Lannisters. De kleine wonde die Khal Drogo bij zijn laatste gevecht heeft opgelopen is aan het infecteren.
55:00
Nadat Neds poging om Joffrey en Cersei gevangen te zetten is mislukt, wordt hij zelf opgesloten. De Lannisters keren zich tegen zijn gezin. Sansa wordt gevangen genomen, maar Arya slaagt erin te ontsnappen.
55:00
Nadat koning Robert dodelijk gewond is geraakt bij een jachtpartij, moet er een opvolger worden gezocht. Maar er is een probleem. Ned maakt Cersei duidelijk dat hij weet dat Robert niet de vader is van Joffrey.
59:00
De heren van Winterfell krijgen de koninklijke familie op bezoek. Eddard Stark van Winterfell krijgt een aanbod van de koning dat hij niet kan weigeren. De jonge Bran Stark wordt het slachtoffer van hoogverraad.
Archief