Koning Van De Wereld

Laatste aflevering
54:00
Koning Van De Wereld

Romains gokken brengt hem zwaar in de problemen met de Cubaanse maffia. Enkel Stan kan hem helpen, door een kamp te verliezen. Maar dan komt een kans op zijn weg om wereldkampioen te worden...

Koning Van De Wereld gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
48:00
Het Sportpaleis is tot de nok gevuld voor de kamp van Stan Vandewalle tegen Maurice Carennes. De inzet: de titel van Europees kampioen. De pers geeft de Belg geen kans.
52:00
Tijdens zijn stage wordt Stan smoorverliefd op de mooie Julie. Ze leidt hem al snel af van het trainen. Terug in Vlaanderen maakt hij zich op voor een grote kampn met hulp van sportdokter Wolf.
50:00
Stan wordt Belgisch kampioen boksen. Zijn manager Dumont en broer Romain profiteren mee. Om het volgende niveau te bereiken gaat Stan op stage naar Cuba, het mekka van het boksen.
51:00
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt Stan Vandewalle opgepakt door de Duitsers en naar een gevangenenkamp gestuurd. Hij leert er bokstrainer Max kennen, die meteen in de sterke linker vuist van Stan een groot bokstalent herkent. Max is bereid om Stan na de oorlog onder zijn vleugels te nemen en hem te trainen. Ma...
Archief