Unité 42

Laatste aflevering
Unité 42
Verlopen

K40S is terug, en deze keer om zijn eigen anarchistische project te lanceren: een revolutionaire applicatie die iedereen beloont die actie onderneemt tegen de heersende politieke macht. Terwijl het aantal deelnemers maar blijft toenemen, moet het team proberen het project te st...

Unité 42 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Een vrouw wordt aangevallen door een man terwijl ze aan haar computer op een online sekssite zit. De vrouw blijkt de oprichtster van de website te zijn en onderhoudt contacten met meerdere virtuele minnaars. De dader zou een van hen kunnen zijn, maar wie gaat er schuil achter al deze profielen? Het team krijgt te maken me...
Verlopen
Billie keert terug naar haar geboortedorp voor de begrafenis van een familievriend. Ze ontdekt dat hij niet overleden is als gevolg van een werkongeluk, maar dat het om een moord gaat. Met de steun van de lokale politie leggen Sam en Billie een duister familiegeheim bloot.
Verlopen
Een jonge vrouwelijke CEO wordt dood teruggevonden in een sauna. De moord is vanop afstand gebeurd. Het team komt terecht in een bedrijf waar concurrentie onder collega's en geheimdoenerij de norm zijn.
Verlopen
De Belgische gamekampioen sterft in het midden van de finale van een groot toernooi nadat zijn controller ontploft. De eenheid dompelt zich onder in de wereld van videogames en ontdekt dat het een wereldje is van conflicten, dromen, valsspelen en hebzucht.
30 augustus 2022 van Unité 42 is toegevoegd op dinsdag 30 augustus 2022. Unité 42 is een misdaadserie bij Eén. In de detectiveserie Unité 42 staan het internet en opkomende technologieën centraal.
29 augustus 2022 van Unité 42 is toegevoegd op maandag 29 augustus 2022. Unité 42 is een misdaadserie bij Eén. In de detectiveserie Unité 42 staan het internet en opkomende technologieën centraal.
Archief