Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
45:14
Dagelijkse Kost

Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgesch...

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
15:29
Een stoofpot met kip, tomaat, verse chilipasta en yoghurt, geserveerd met naan en frisse raita.
15:14
Een frisse citroencake met ricotta, verse frambozen en een coulis van framboos.
15:27
Gebakken rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri met gekonfijte paprika.
15:19
Gebakken lamskroon, kruidenboter met ansjovis, zacht gegaarde sjalotten met madeira, gekookte boontjes en aardappelbolletjes.
15:51
Een hartige taart met ricotta en zongedroogde tomaten en een vulling van gebakken aubergines, sjalotten en kerstomaten, gegratineerd met gemalen mozzarella.
45:14
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:11
Pannenkoeken met een bol vers vanilleroomijs en warme chocoladesaus.
15:23
Een Franse, klassieke koude soep met prei, ui en aardappel, een tartaar van twee soorten zalm met getoast brood en gefrituurde prei.
15:01
Gebakken kippenburgers met feta, puree van aardappel en pompoen met gestoofde spinazie en gebakken ui.
15:26
Een vegetarisch, kruidig stoofgerecht met bloemkool, tomaat, boter en yoghurt, geserveerd met basmatirijst en krokante ui.
15:33
Gebakken witte pens, tomatensaus met ui en currypoeder, krokante aardappelen en veldsla.
44:53
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:27
Kort gebakken kippenlevertjes met granaatappelsiroop en sinaas, hummus, groene kruiden en Libanees brood.
14:46
Een ijsdessert met ananas, Batida de Coco en vanille met een salade van verse ananas, slagroom en witte chocolade.
15:26
Een ovenschotel in drie lagen met gehakt, gestoofde appel met knolselder en aardappelpuree.
14:56
Maistortilla's met een vulling van zacht gegaard konijn in chilisaus en cheddar, gegratineerd in de oven en afgewerkt met avocadosalsa.
14:31
Een pittige soep met groene curry en limoenblad, courgettes en spinazie, afgewerkt met kokosmelk, munt, lente-ui en koriander.
45:19
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:23
Een ovenschotel met gestoofde prei, zacht gegaarde vis in een lichte velouté en puree van zoete aardappelen.
Archief