Great Lakes UntamedSeizoen 1, Aflevering 3 - De Lente Wordt Bij De Grote Meren Gekenmerkt Door Extreme En Onvoorspelbare Temperaturen

  • Seizoen 1Aflevering 3
  • Verloopdatumnog 25 dagen
  • Speelduur49:19

Great Lakes Untamed herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Great Lakes Untamed

Great Lakes Untamed is een documentaire bij VRT Canvas. Onderzoekt de natuurlijke geschiedenis van de Grote Meren in Noord-Amerika, waaronder Lake Superior, Michigan, Huron, Erie en Ontario. Deze meren vormen samen het grootste zoetwater ecosysteem ter wereld. De serie volgt het water vanaf de bron in Lake Superior tot aan de Atlantische Oceaan. Elke aflevering belicht verschillende aspecten van de meren, zoals de invloed van seizoensveranderingen en de unieke flora en fauna die in en rond de meren leven. De serie toont ook de uitdagingen waarmee dit ecosysteem wordt geconfronteerd, zoals vervuiling en klimaatverandering. Sinds 2024 is het programma beschikbaar. Er zijn 3 afleveringen uitgezonden, de meest recente in juli 2024.