Het Landgoed Van De Stokstaartjes: Opkomst Van De DynastieSeizoen 1, Aflevering 6 - De Uitgezette Sencha Probeert Dicht Bij Haar Familie Te Blijven

  • Seizoen 1Aflevering 6
  • Verloopdatumnog 57 dagen
  • Speelduur23:37

Het Landgoed Van De Stokstaartjes: Opkomst Van De Dynastie herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Het Landgoed Van De Stokstaartjes: Opkomst Van De Dynastie

Het Landgoed Van De Stokstaartjes: Opkomst Van De Dynastie is een documentaire bij VRT 1. Volgt het leven en de overlevingsstrategieën van drie stokstaartjesfamilies in de Kalahariwoestijn in Zuid-Afrika. De hoofdrolspelers zijn Swift, de leider van de Whiskers-familie, en Flint, die de Hakuna Matata-groep leidt. De families worden geconfronteerd met natuurlijke vijanden en interne conflicten. De serie belicht ook de sociale dynamiek binnen de groepen en de strijd om territorium. Elke aflevering biedt een gedetailleerd beeld van het leven in de woestijn, waarbij de kijker inzicht krijgt in de complexe wereld van de stokstaartjes. Sinds 2024 is het programma beschikbaar. Er zijn 12 afleveringen uitgezonden, de meest recente in september 2024.