It's Aperotime

Laatste aflevering
08:23
It's Aperotime

Het begrip duurzaamheid is langzaam maar zeker in de cocktailwereld binnen gesijpeld. We hebben meer aandacht voor mens & milieu. Daarom maakt bartender Naushad duurzame én eigen creaties: de Seaside,

It's Aperotime herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
09:37
Onze bartender Naushad eert de jaren '80, de periode van kant & klare en artificiële cocktails. De basis was vaak wodka, en dus maakt hij vandaag 3 legendarische wodka-cocktails: de Cosmopolitan, de S
09:39
Onze bartender Naushad neemt ons mee naar het Amerika van na WO II. Toen ontstond de de geheimzinnige en exotische Tiki-cultuur. Onze bartender gaat aan de slag met drie restanten uit die periode: de
09:50
Naushad neemt ons mee naar het Amerika van de jaren 20, toen gold er een totaalverbod op alcohol. Als tegenreactie ontstonden creatieve oplossingen. Naushad maakt drie cocktails van toen: de Southside
10:07
Nu vallen alle cocktails onder dezelfde noemer, maar het begrip was niet altijd zo flexibel. Daarom maakt bartender Naushad klassiekers die vallen onder de pure betekenis van het woord cocktail: de Ol
10:52
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en ... eieren, een trend die ontstond in 1860. Als eerbetoon aan die geslaagde combinatie gaat hij aan de slag met 3 eiercocktails: de Eggnog,
08:55
Onze bartender Naushad katapulteert ons terug naar begin 19e eeuw, toen werd de individuele cocktail geboren. Daarom gaat hij aan de slag met 3 wereldklassiekers uit die periode: de Rum Cobbler, de Kn
Seizoen 1
06:56
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar New York en shaket een variatie op de klassieke Mint Julep. Nadien maakt ze Her Reign, een ode aan bartender Julie Reiner die de New Yorkse cocktailsc
05:27
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en maakt de onvervalste Italiaanse cocktail Negroni. Daarna shaket ze haar Remember Rome met Campari en anijstoetsen, een ode aan de historische
06:53
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak,
07:05
Bartender Hannah Van Ongevalle verzoent België & Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary
07:19
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Mexico. Als eerste cocktail serveert ze haar Daisy loves Mexico, een variatie op de bekende Margarita. Daarna shaket ze haar signature cocktail 1064 D
06:38
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Parijs, voor een Death in the Afternoon - de favoriete cocktail van Hemingway op basis van absint en champagne. Daarna shaket ze haar Camille & Lulu,
06:06
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Barcelona, voor een klassieke cocktail op basis van gin, namelijk The Bee's Knees. Daarna zet ze een eigen creatie op basis van rum op de cocktailkaar
05:55
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini, één van haar favorieten. Stirred, not shaken! Daarna serveert ze een eigen creatie: de Pineapple Bowler, e
Archief