Snel, Makkelijk & Lekker

Laatste aflevering
26:12
Snel, Makkelijk & Lekker

Vandaag legt Sarah Puozzo een heerlijk stukje vlees op ons bord. Ze kiest voor Parmaham en combineert die met een krokant aardappeltje, wat groen, wat kaas,... Enfin, ze maakt een heel plankje vol dat

Snel, Makkelijk & Lekker herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
24:28
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor veggie. Omdat ze vindt dat je minstens één keer per week zo mag koken. Ze maakt maïstortilla's met quorn en een frisse salade. Een recept dat Snel, Makkelijk & Lekke
27:33
Vandaag legt Jeroen De Pauw de wereldkeuken op je bord. Hij trekt de Libanese kaart en maakt balletjes van lamsgehakt met smeuïge bonenhummus. Want, reizen naar het Midden-Oosten, dat smaakt! Zeker al
27:32
Vandaag een visgerecht. Want dat mag al wel eens op je weekmenu staan, vindt Wim Ballieu. Hij gaat voor een cordon bleu van pladijs. En die vult hij met kippenwit. Stiekem is het dus vis én vlees, ma
21:41
Vandaag gaat Mounir Toub voor een gerecht uit de wereldkeuken dat bovendien vegan is. Hij maakt een Perzische ash, da's een dikke soep met veel kruiden, spelt en linzen. Afwerken doet hij met een gran
26:01
Vandaag legt Jeroen De Pauw een stuk schelvis op je bord. Die presenteert hij op een open lasagnevel en serveert er een tomatensalsa bij. Ja, er mag bij gedanst worden! Want koken is nog nooit zo Snel
26:46
Vandaag maakt Steffi Vertriest een vegetarisch gerecht. Ze gaat voor groentestoofpotje met zoete aardappel en pindapasta als secret ingredient. Gezond comfort food smaakt altijd. Zeker als het Snel, M
24:53
Vandaag legt Jelle Beeckman een heerlijk stukje kalfsvlees op je bord. Hij gaat voor een schnitzel. Want jasjes werken. En serveert het lekker klassiek met puree. Een Snel, Makkelijk & lekker recept!
15:57
Vandaag legt Bart Desmidt een rauw visje op ons bord. Hij gaat voor een ceviche van zeebaars met rabarber, selder en sesam. Rauwe Noordzeevis, ge weet niet hoe lekker dat dat is! En vooral Snel, Makke
23:46
Vandaag kookt Vanja van der Leeden Snel, Makkelijk & Lekker. Zij zet een veggie gerecht op ons weekmenu, zijnde een gezonde quinoabowl met bimi en een avocado-tahindressing. Vanja, de kitchenfloor is
27:07
Vandaag zet Wim Ballieu een leuk vleesgerecht op ons weekmenu. Hij maakt een traybake van groenten, zelfgemaakte boomstammetjes en een kruidenpesto. Hip en vooral: Snel, Makkelijk & Lekker te maken.
21:22
Vandaag gaat Christer Elfving voor een makkelijk gerecht uit de wereldkeuken. Hij maakt een lauwe salade met gestoomde zalm in een mosterd-kruidenjasje. We gaan dus naar Zweden, naar zijn roots en kok
23:12
Vandaag gaat Mounir Toub voor een zalig gerecht uit de wereldkeuken. Hij vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots. En ook: Snel, Makkelijk & Lekker.
24:24
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op ons bord. Vlees van bij ons met appeltjes van bij ons én aardappelen van bij ons. Gemaakt door een chef van bij ons. En nog beter: een Sne
22:30
Vandaag zet Jeroen De Pauw vis op ons weekmenu. Hij gaat voor mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips. De klassieker mosselen met friet dus, maar dan net iets anders en vooral: S
22:46
Vandaag gaat onze queen of the veggies Steffi Vertriest voor een groenterijk recept. Ze maakt kokosrijst. Dat is - yes! - rijst gekookt in kokos en ze voegt nog quorn, veel groenten en smaakmakers to
20:23
Vandaag zet Christer Elfving een vleesgerecht op ons weekmenu. Hij gaat voor een stukje Belgisch witblauw rund. Vlees van bij ons dus, dat hij serveert met kaas van bij ons! Een Snel, Makkelijk & Lekk
24:10
Vandaag legt Vanja van der Leeden een stukje van haar wereld op ons bord en doet haar Indische roots alle eer aan. Ze gaat voor zeebaars met bumbu en gemberspinazie. Dat klinkt als een Snel, Makkelijk
28:01
Vandaag gaat Wim Ballieu voor veggie. Dat past zeker 1 keer in een weekmenu, vindt hij. Hij maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eikes. Gooood comfort food, maar vooral ook Snel
21:37
Vandaag gaat Bart Desmidt voor een vissoepje in madeira met allemaal lekkers uit de Noordzee. Een zekere Bart Desmidt zou zeggen: simpel, maar goed! En vooral: Snel, Makkelijk & Lekker. Want een visso
Archief