SOS Piet

Laatste aflevering
24:00
SOS Piet

Piet zoekt Carine op op haar werk. Zij wil al een hele tijd lekkere chocomousse maken voor haar collega's, maar dan wel zonder eieren. Een moeilijke opdracht want eieren zorgen net voor de binding. - Ricky's kalfszwezerikkroketten vormen een lichte brei die bij het frituren uite...

SOS Piet herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
24:00
Koen zweert bij dagverse eieren maar komt keer op keer tot de constatatie dat hij zijn gekookte eieren niet mooi egaal kan pellen. - Jasper is dol op eendenborst met champagnesaus maar wanneer hij het gerecht zelf klaarmaakt is zijn saus te donker, te zuur en schift ze. - Magda heeft een probleempje met haar zoentjes, choc...
24:00
Tot Evelynes frustratie ziet haar kabeljauwfilet met mosterdsaus er niet uit en ook met de smaak van het gerecht kan ze haar gasten niet verrassen. - Christiane haar zelf geteelde spinazie smaakt iets te veel naar haar eigen tuin, want Christine kampt met een aardesmaak. - Patricks pogingen om een suikercreatie te maken om...
Seizoen 14
25:00
Valerie lijdt aan een gluten- en tarweallergie, maar wil toch kunnen genieten van een lekker sneetje brood. - Stephanie wil een vriend uitnodigen om van haar tagliatelle met currysaus en sint-jakobsvruchten te komen proeven. - Lesleys chocoladerol met aardbeien is een echte mislukking. Het deeg is niet luchtig en valt uit ...
25:00
Tom experimenteert al geruime tijd met het maken van pizza's, maar bij een calzone loopt het steevast fout. - Sixtines millefeuille van courgettes ziet er op het eerste gezicht erg smakelijk uit, maar is dat allerminst. - Een verse crème anglaisesaus kan een dessert of gebakje naar een hoger niveau tillen. De vanillesaus v...
25:00
Marjan brengt uren in de keuken door om voor haar kinderen verse penne klaar te maken. - Valerie wil voor de kindjes van haar crèche een smakelijke en gezonde puree van rode bieten bereiden. - Dina wil smullen van zelfgemaakte fruityoghurt, maar de vruchten scheiden water af en komen bovendrijven.
25:00
Naar aanleiding van Moederdag helpt Piet enkele kinderen bij de bereiding van hun culinair cadeau. Astrid wil Chinese kipkroketten maken, maar ze vallen uit elkaar en kunnen niet gefrituurd worden. - Kimberly wil zelfgemaakte pralines maken voor moederdag. - Femkes chocoladepudding is te vloeibaar, brandt aan en lijkt eerd...
25:00
Olivier is een rasechte barbecuefanaat en wil zichzelf, vrienden en familieleden verwennen met lekkere gegrilde ribbetjes met honing. - Nicole werd in Zuid-Frankrijk betoverd door de heerlijke smaak van gemarineerde paprika's. - Bernadette en haar man hanteren een gezondere levensstijl, daarom wil Bernadette suikervrij roo...
25:00
Pasen is het feest bij uitstek voor alle zoetebekken. Piet gaat langs bij enkele fijnproevers die er maar niet in slagen om het perfecte gebakje op tafel te toveren. - Sam probeert een citroen-meringuetaart te maken, maar dat loopt niet meteen van een leien dakje. - Evelyne stuurde Piet een mailtje omdat haar Zweedse kanee...
Seizoen 12
24:00
Speenvarken op de grill gebakken: Dertig jaar geleden at Hugo speenvarken in Sardinië. Hij droomt ervan om deze smaakervaring te evenaren, maar tevergeefs. - Aardappelen in de oven: Hugo heeft nog een tweede probleem om zijn barbecue tot een goed eind te brengen. Zijn aardappelen zijn droog en hebben geen smaak. - Gegrilde...
25:00
Sharon gaat helemaal de mist in bij de bereiding van haar kipfilet met roze-pepersaus. Haar saus heeft de foute kleur en smaakt zuur. - Linda houdt van geflambeerde scampi's, maar ze zelf bereiden schrikt haar af. Chef-kok Piet stelt haar gerust. - Sophie wil voor de verjaardag van haar zoon aardbeientaart maken, maar haar...
25:00
Caroline is niet tevreden over haar quiche van zeewolf. Er zit te veel vocht in, de koek is niet krokant, ze krijgt hem niet mooi uit de taartvorm en ze kan hem niet mooi snijden. - Johanna wil empanada's maken, maar haar deeg is smakeloos en droog. - Nancy's karamel brandt ofwel aan ofwel is hij te korrelig.
24:00
Erwin wil witloofkroketten maken, maar eindigt steevast met slappe kroketten die aan het mes blijven kleven en zelfs niet gepaneerd kunnen worden. - Piet Huysentruyt haast zich naar de keuken van Saskia om haar een gerechtje uit grootmoeders tijd te leren maken: spiegelei met krokant spek. - Helmut wil zijn vriendin trakte...
24:00
Aloïs heeft problemen met zijn paprikasoep. Ze schift, wil niet binden, smaakt slecht en ziet er erg vettig uit. - Serge heeft aspergepuree gemaakt, maar die zit vol draden en smaakt flets. - Ines heeft brownies met witte chocolade gemaakt, maar ze zijn heel vettig, te zoet en ze lijken ongebakken. Piets haren komen recht,...
25:00
Danny heeft een probleem met de gaartijden van vis. Ook over zijn sausje met garnalen en zijn diepvriesspinazie is hij niet helemaal tevreden. - Elke keer Valerie spruitjes maakt, eindigt ze met minikolen die niet gaar zijn, bitter smaken en bovendien hun groene kleur verliezen. - Sandra wil ravioli met chocolade volgens d...
25:00
Jarissa wil haar vriend verwennen met zijn lievelingskost. Hoewel ze met veel liefde heeft gekookt, zijn haar kalfslapjes met pizzaiolasaus niet eetbaar. - Jonge mama Stephanie wil slasoep volgens de regels van de kunst leren maken. - Piet Huysentruyt haast zich naar de keuken van hobbykok Philippe omdat die sukkelt met zi...
Seizoen 11
25:00
Kip Archiduc: Anja maakt geregeld kip Archiduc voor haar gezinnetje. De kinderen eten wel van de kip, maar de champignonsaus laten ze liggen. - Espuma: Christian heeft problemen met zijn espuma van gedroogde ham met roquefort. De mousse weigert uit de espumafles te komen. - Kriekenclafoutis: De kriekenclafoutis van Marleen...
28:00
De leerlingen van het Koninklijk Lyceum in Gent willen voor hun ouders een nieuwjaarsreceptie organiseren. Ze weten perfect welke gerechtjes ze zullen serveren: minipizza's, auberginehapjes met scampi's, deeghapjes met feta, brochettes met kerstomaatjes en spek, minicroissants met spek, mousse van grijze garnalen, kerstoma...
26:00
- Terrine van hert: De terrine van hert van Cecile is te vet, de gelei loopt uit het vlees en de paté smaakt naar lever in plaats van naar hert. - Stoofpotje van everzwijn: Het stoofpotje van everzwijn met gepocheerde appeltjes van Lydia is zuur, het vlees is te taai en de appeltjes vallen uit mekaar. - Oubliegebak met ijs...
25:00
- Chocoladefondue: Paula probeert chocoladefondue te maken maar de ingrediënten willen niet mengen en de chocolade smaakt verbrand. - Kokosflan met banaan: De kokosflan met banaan van Christine komt ingezakt uit de oven en blijft aan de vorm plakken. - Cupcakes: De cupcakes van Evelien zijn niet luchtig, weigeren te rijzen...
Archief