SOS Piet

Laatste aflevering
23:00
SOS Piet

Seizoen 7, Aflevering 13 van SOS Piet is toegevoegd op woensdag 13 november 2024. SOS Piet is een amusementsprogramma bij VTM. Chef-kok Piet Huysentruyt bezoekt mensen thuis om hen te helpen met keukenproblemen.

SOS Piet herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
25:00
Falafel: Koen probeert falafel te maken, maar zijn balletjes van kikkererwtenpuree bruisen telkens weg in de frituurpan. - Hoedje van bladerdeeg: Lieve is dol op soep met een bladerdeegdeksel, maar het hoedje zakt telkens in. - Pistache-ijs: Hobbykok Duf wil zijn zoon Stijn culinair verwennen met zelfbereid pistache-ijs, m...
25:00
Hollandaisesaus: Piet haast zich naar de keuken van Sonja omdat haar hollandaisesaus schift en zuur van smaak is. - Varkenshaasje met champignonsaus: Annemiek is dol op varkenshaasje met champignonsaus, maar haar vlees is te gaar, de saus is te waterig en het bakvet komt bovendrijven. - Sachertorte: Jan heeft problemen met...
25:00
Tomatenconfituur: Chantal heeft de hulp van Piet ingeroepen om tomatenconfituur te maken. Haar probeersel is immers veel te bruin en niet dik genoeg. - Vissaus: Mireille durft haar vissaus niet op tafel zetten, omdat die geschift uit de oven komt. - Mokka parfait: Tom is dol op mokka parfait, maar zijn whisky- en mokkameng...
25:00
Pommes dauphines: Arianes pommes dauphines springen open, zijn vettig en smaken zelfs niet lekker. - Parelhoen: Anne-Marie slaagt er niet in om sappige parelhoen mét een krokant korstje te bakken. - Limoentaart: Het deeg van Els haar limoentaart is te hard en de vulling is te vochtig.
25:00
Piet Huysentruyt snelt enkele hobbykoks te hulp die problemen hebben bij de bereiding van everzwijngebraad, gebakken tonijn en spekkoek.
24:00
Mosselsaus: De zelfgemaakte mosselsaus van Viviane is te zuur van smaak, niet geel genoeg en niet romig genoeg. - Losse rijst koken: Wanneer Elke losse rijst kookt, plakken de korrels aan elkaar en smaakt de rijst naar kookwater. - Italiaanse appeltaart: Bij de Italiaanse appeltaart van Pascale zakken de appelen stuk voor ...
25:00
In deze thematische aflevering helpt Piet Huysentruyt bij de bereiding van Normandische tongrolletjes, Normandische kip en Normandische pannenkoek.
25:00
- Viscannelloni: De viscannelloni van Muriel is te gaar, de vis is te droog en de tomaten smaken te sterk door. - Varkenskotelet: De koteletten van Bob zijn te hard gebakken en veel te droog. - Notenconfituur: Suzanne maakt elk jaar confituur met de noten uit haar tuin. Na verloop van tijd komt er echter water in de confit...
25:00
- Chili Con Carne: Piet rijdt naar Ieper om Marleen en Gonda in te wijden in de geheimen van chili con carne. - Bladerdeegrolletjes met hesp en kaas: De bladerdeegrolletjes van Christine zijn oké qua smaak, maar het deeg wil niet bakken en er zit niet genoeg saus in de rolletjes. - Suikertaart: Piet vat post in de keuken v...
25:00
Er loop een en ander mis met mosterdsoep, augurken opleggen en scones. Gelukkig weet Piet Huysentruyt raad met de moeilijkste keukenproblemen.
24:00
- Warm roken van vis en gevogelte: Piet rijdt naar Hasselt om Guido uit de culinaire nood te helpen. Zijn warm gerookte zalm en kippenfilets zien er niet uit en hebben bovendien een bittere smaak. - Chocoladebavarois: De vriendin van Anthony is dol op desserts en hij wil haar verwennen met chocoladebavarois. Zijn probeerse...
24:00
Piet Huysentruyt helpt bij de bereiding van aïoli, krokante kippenvleugels en -boutjes en pudding zonder vel.
Seizoen 6
23:00
De scouts van St. Jan in Wetteren organiseren elk jaar met de welpen een barbecue. Een culinair succes is het niet: de aardappelen zijn keihard, de worsten verbrand, de hamburgers uitgedroogd en de vis blijft aan de aluminiumfolie kleven. Samen met Piet kruiden en grillen ze worsten, aardappelen in de schil, forel in papil...
25:00
- Sandwiches: Bart slaagt er niet in om luchtige sandwiches te bakken en dat terwijl hij het recept van de broodmachine volgt. Piet is niet verrast, want Bart gebruikt niet genoeg ingrediënten én de verkeerde hoeveelheden. - Marshmallows: Lieselot is niet te spreken over haar marshmallows omdat ze plakkerig zijn en niet lu...
25:00
Zoetzure vinaigrette: An is niet te spreken over de smaak en de kleur van haar Chinese zoetzure vinaigrette. - Cake zonder ei: Piet Huysentruyt rijdt naar Werchter om Ingrid stap voor stap te leren hoe ze cake zonder eieren kan bakken. - Sabayon met mosselen: De orde van de ezel uit Kuurne kan de culinaire hulp van Piet Hu...
25:00
Kippengyros, Dadelcake met caramel en Aardappel met kaviaar
25:00
Rundtong in Madeirasaus: Piet leert Marc stap voor stap zijn lievelingsgerecht bereiden. - Gestoofde prinsessenboontjes: Hermines prinsessenboontjes hebben geen kleur, staan in een vijvertje van vet en zijn te krokant. - Moelleux van chocolade: Ine, Niels en Christopher hebben een culinaire SOS naar Piet gestuurd om hun mo...
25:00
Op het menu: kalfsblanket, pesto en donuts.
25:00
Puree: de puree van Laurence en Charlotte is slecht van smaak en er zitten klontertjes in. - Lamsragout: Cindy's stoofpotje is geen voltreffer: slecht van smaak en geen streling voor het oog. - Wafeltjes voor bij de koffie: Caroline is niet te spreken over het resultaat van haar wafeltjes: ze zijn bruin aan de buitenkant e...
Archief