The Billionaires Who Made Our WorldSeizoen 1, Aflevering 1 - Is Bill Gates Echt De Moderne Heilige Die De Wereld Denkt Dat Hij Is?

  • Seizoen 1Aflevering 1
  • Verloopdatumnog 9 dagen
  • Speelduur46:22

The Billionaires Who Made Our World herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

The Billionaires Who Made Our World

The Billionaires Who Made Our World is een documentaire bij VRT Canvas. De serie, gemaakt door Storm Theunissen, richt zich op vier prominente figuren uit de tech-industrie: Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos en Mark Zuckerberg. De reeks onderzoekt hoe deze miljardairs de wereld hebben veranderd, van communicatie tot winkelen en informatievoorziening. Elke aflevering licht een van deze techgiganten uit met exclusieve getuigenissen van vrienden en insiders, en onthult nieuwe details over hun zakelijke praktijken en persoonlijke missies. Het programma stelt kritische vragen over de invloed en macht van deze miljardairs, vooral in de context van gezondheidszorg en filantropie. Sinds 2024 is het programma beschikbaar. Er is 1 aflevering uitgezonden in augustus 2024.